<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27937" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Група "Бон-Бон" подкрепя училище в София с коледен концерт

12 Декември 2017
0 1270

С наближаването на Коледа, вокална група "Бон-Бон" подготвят благотворителен концерт, с който да помогнат на Национално музикално училище “Любомир Пипков“, за закупуване на нови инструменти за нуждите на учениците.

 

На 22.12 в Зала България заедно с “Юношески оркестър” на училището, те ще изпълнят коледни песни от Борис Чакъров, Борислава Танева, Николо Коцев, Румен Бояджиев-син, класически произведения и световни евъргрийни. Над 100 деца ще бъдат заедно на престижната сцена.

 

Специални гости на концерта ще са трио LaTiDa, квартет Destiny, АКАГА и Коледен бенд в състав: Деян Илиев – барабани, Васил Крумов – китара, Алекс Атанасов – бас, Димитър Горчаков – пиано. Всички пари, събрани от билетите за концерта, ще дарят на Музикалното училище Любомир Пипков за закупуване на нови инструменти. Водещи на събитието ще бъдат Делия Врана и Кристиян Върбановски, а диригент Жорж Димитров. За пореден път концертът на малките бонбони е под патронажа на столична община в лицето на кмета, г-жа Йорданка Фандъкова.

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции