<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80353" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Въоръжени мъ...

Дават награда от 200 000 лв. в брой за информация за обира в Перник

19 Декември 2020
0 2516

От фирмата собственик на ограбения в Перник инкасо автомобил “ВИП Секюрити” са обявили награда от 200 000 лв. в брой при предоставяне на достоверна информация за престъплението.

Това са заявили в официална позиция охранителите, цитирана от NOVA, като са посочили за контакт фейсбук-страницата си.

Дават награда от 200 000 лв. в брой за информация за обира в Перник

Вчера около 16:00 часа в МВР е бил подаден сигнал за въоръжен обир над инкасо автомобил пред сграда с офиси на “ЧЕЗ” и “Изи пей” в Перник, при който са били откраднати 1 милион лева, по непотвърдена информация.

Въоръжени мъже обраха 1 милион лева от инкасо автомобил в Перник

„За този инцидент можем да заключим, че не е със случаен характер и не е възникнал от само себе си. Очевидно това е внимателно планирана акция”, заяви зам.-кметът на Перник Стефан Кръстев.

Дават награда от 200 000 лв. в брой за информация за обира в Перник

От позицията на охтранителната фирма става ясно, че нападателите на инкасо автомобила са били четирима и са били въоръжени. Един от охранителите е бил леко ранен след удар с оръжие по главата.

Точната сума, която е била открадната от инкасо автомобила все още се изяснява.

„След проверка на звеното ни за вътрешна сигурност, имаме основания да смятаме, че инкасо екипа няма отношение и е жертва на нападение на организирана престъпна група“, категорични са от „ВИП Секюрити“.

„Компанията твърдо заявява на своите клиенти, че извършената атака няма да окаже влияние върху тях и нормалната ни работа“, категорични са още от фирмата.

От „ВИП Секюрити“ посочват, че са уверени в професионализма на органите на реда и правораздавателните структури у нас.

„Ще настояваме за използване на всички законови средства и сме сигурни, че с правилните действие ще насочим събитията до бързото разрешаване на случая“, пише в позицията.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции