<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39530" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Учените успе...

Далматинец постави нов световен рекорд, след като роди 19 кученца (видео и снимки)

30 Юли 2019
0 5246

Всеки обича видеата с кученца и за щастие, ние имаме едно такова за вас!

 

 

Във видеото ще имате удоволствието да се насладите не само на един малък космат приятел, а на цели 19 далматинци, чиято майка е подобрила рекорда за най-голям брой родени далматинци.

 

 

""

 

Тя е родила малките петнисти сладури в Австралия миналия месец и разбира се, хората я сравняват с филма "101 Далматинци" на Дисни.

 

Мелиса О’Брайън, която развъжда кучета каза, че кучето ѝ Мелоди е наддало 15 килограма по време на бременността си, така че е знаела, че това ще роди много кученца, но не е осъзнавала колко много ще са те.

 

Екип от осем души помогнал на О'Брайън и Мелоди да изродят кученцата, като всички се родили бели, вместо петнисти като майка си.

 

Това не е проблем, тъй като далматинците получават петната си с течение на възрастта.

 

""

 

 

19-те кученца се състоят от десет мъжки и девет женски.

 

Мелиса е решила да ги назове на героите на Дисни в почит към филма "101 Далматинци". Някои от имената, които е избрала, включват Пумба от "Цар Лъв" и Бел от "Красавицата и Звяра".

 

""

 

"Няма да има повече кученца, тя вече е пенсионирана! Мелоди буквално роди два пъти наведнъж, така че това е последният път за нея", каза Мелиса.

 

Тя също така каза, че в момента са останали само шест от кученцата, след като всички други са били разпродадени.

 

""

 

Предишният световен рекорд за най-много родени далматинци също е бил в Австралия, тъй като преди две години кучето на селекционера Сесилия Лангтън-Бункер – Майли, роди 18 кученца.

 

Източник: Ladbible

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции