<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81130" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандал в САЩ...

Датската телевизия пусна анимация за деца с герой с разтегаем “магически” пенис (видео)

06 Януари 2021
0 2581

Датската национална телевизия DR пусна детска анимационна поредица, чийто герой има безконтролно голям пенис, пише The Guardian.

Джон Дилерман (John Dillermand) е мъж на средна възраст, чийто гениталии имат способността безконтролно да увеличават размера си, така щото с тяхна помощ да върши най различни дейности от голямо разстояние, като да краде сладолед например.

Появата на ексцентричния герой в обществен ефир предизвика разпалени спорове относно това, доколко е подходящ пример за малките, а оттам и към по-големия въпрос: кое може и кое не бива да бъде показвано на децата.

“Това е увековечаване на стандартната идея за патриархално общество и нормализиране на „културата на съблекалнята“, което се използва за оправдание на някои лоши привички у мъжете. То е предназначено да бъде смешно и следователно се счита за безобидно. Но не е такова. И ние учим това на нашите деца”, заяви Кристиан Гроус, доцент и изследовател на пола в университета Роскилде.

“Поредицата представя мъж, който е импулсивен и не винаги успява да се контролира, който прави грешки – както правят децата, но най-важното е, че Дилерман винаги го прави правилно. Той поема отговорност за своите действия. Когато една жена в шоуто му казва, че трябва да държи пениса си в гащите, например, той слуша. Което е хубаво. Той е отговорен”, казва Ерла Хьостад – клиничен психотерапевт, работещ със семейства и деца.

Датската телевизия пусна анимация за деца с герой с разтегаем &#8220;магически&#8221; пенис (видео)

Датската обществена телевизия, има репутацията на медия, която “разширява границите”, особено спрямо децата. Друг дързък герой на детската аудитория е Onkel Reje, която псува, пуши лула и избягва да се къпе.

От медията отговориха на критиките, че също толкова лесно могат да създадат поредица „за жена, която няма контрол над вагината си“ и че най-важното е децата да се забавляват на лудориите на Джон Дилерман.

Източник: The Guardian

Видео: YouTube/Daniel

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции