<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83975" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Умна крава от...

Двама украинци оковаха ръцете си с верига за три месеца, за да изпитат любовта си (видео)

17 Февруари 2021
0 2835

Влюбена двойка от Украйна реши да се подложи на изпитание като свъеже дланите си с дебела метална верига за срок от три месеца и по този начин ще постави световен рекорд, пише LadBible.

Александър и Виктория избрали деня на Св. Валентин като най-очевидния повод да потвърдят любовта си един към друг, но и същевременно да я подложат на сериозно изпитание.

Виталий Зорин от националния регистър на рекордите в Украйна, който наблюдава експеримента трябвало да удостовери, че двамата действително са събрали дланите си с верига, която не им позволява да се отдалечат един от друг. Той трябвало също така да провери здравословното състояние на влюбените преди да предприемат предизвикателството. Това станало край популярна статуя, символизираща свещения съюз между мъжа и жената, в столицата Киев.

Двама украинци оковаха ръцете си с верига за три месеца, за да изпитат любовта си (видео)

Първото изпитание за двойката било 520-километрово пътуване в такси от Киев. При спиранията за почивка влюбените трябвало да решат дали да ползват мъжката или женската тоалетна, защото нямало как да ползват и двете поотделно.

Двойката е публикувала видеоклипове, от които се вижда, че те носят специално изработено облекло с ципове, което им позволява да се преобличат без да свалят веригата, подобно на световноизвестния илюзионист Худини.

Всяко нещо, което сме свикнали да вършим в ежедневието, се превръща в сериозно изпитание, когато другият човек е непрестанно до нас. И най-безрезервната любов може да бъде погубена от обстоятелството, че веригата повелява да бъдем навсякъде заедно – на готварската печка, пред хладилника, в леглото или тоалетната.

Двойката Александър и Виктория обаче е уверена, че може да издържи трите месеца в такава близост. Зорин обяснява, че ако решат да се разделят през трите месеца, ще им трябват специалисти от службите за спешна помощ, които да ги разделят.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции