<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40640" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мария Илиева,...

Две богаташки инстаграм-звезди нахраниха бездомник със суши и възмутиха мрежата (видео)

12 Септември 2019
0 96275

Две сестри-близначки, известни модели в Инстаграм предизвикаха масово възмущение и критика заради свое видео, в което хранят бездомник. Руските интернет звезди Адела и Алина Фатхеев участват с видеото в конкурс "Ние се грижим" с награди като iPhone XR, PlayStation 4 и Apple Watch Series 4, пише LADbible.

 

 

Във видеото 24-годишните момичета се разхождат по улицата, облечени в скъпи маркови дрехи и очила на известни дизайнери, когато забелязват бездомник в инвалидна количка на улицата. След това девойките се споглеждат и казват една на друга: "Лошо нещо, той вероятно не е ял отдавна."

 

 

""

 

 

Притесненa за бездомника, една от моделките решава да поръча храна по скъпия си телефон и само след миг доставчикът се появява със суши и палачинки. Бездомникът обаче не знае как да използва клечки за сушито и тогава младите дами започват да го хранят в устата със самодоволни усмивки на лицата.

 

 

""

 

 

Докато всичко в клипа е нагласено, оказва се, че бездомникът наистина е такъв. Той реално спял на улицата от близо 28 години и е в инвалидна количка от 2013 година, след като крайниците му измръзнали.

 

 

""

 

Адела сподели видеото в Инстаграм, заедно с послание, насърчаващо нейните последователи да помагат на бездомни хора, дори "ако бездомните котки изглеждат по-хубави".  

 

"Всеки ден виждаме хора на улицата, които се нуждаят от помощ. В крайна сметка всички можем да им обърнем внимание и да не ги подминаваме. Да, бездомните котки може да са по-хубави, но хората също се нуждаят нашата помощ и подкрепа", пише още в скандалната си публикация моделката.

 

 

""

 

 

Видеото беше посрещнато с остра критика и възмущение в социалните мрежи. "Тези близначки са толкова далеч от реалния живот, че дори не разбират как може да се помогне на бедните“, коментира един. Друг казва: „Тези кокошки не са чували какво е бездомник. Те просто искаха да спечелят iPhone, а не да помогнат на човека“.

 

 

Имайки предвид видимото богатство на близначките и охолния живот, който демонстрират, видеото изглежда още по-цинично.

 

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции