<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38662" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как подмених...

Две деца като по чудо оцеляват при наводнението в Котел (видео и снимки)

29 Юни 2019
0 2203

Две деца като по чудо оцеляват при наводнението в Котел тази седмица. Русанка Кирилова разказва, цитирана от Dir.bg, че можела да загуби децата си по време на бедствието.

 

 

Две деца като по чудо оцеляват при наводнението в Котел (видео и снимки)

 

 

“Когато приливната вълна идва малките са били в къщата само с баба си, а водата е стигала до нейната шия. Баща им не е можел да се добре до техния дом, защото реката му е пречела”, разказва жената.

 

 

Две деца като по чудо оцеляват при наводнението в Котел (видео и снимки)

 

 

БУРЯ РАЗРУШИ ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ ДЪРВЕН МОСТ КРАЙ ДРЯНОВСКИЯ МАНАСТИР (СНИМКИ)

 

 

Жителите на Котел настояват да се изгради дига, за да няма повече наводнения. “Благодаря на Бога, че стана през деня, ако беше през нощта и спях, нямаше да оцелея”, разказва Христиан Бончев.  “Имам една голяма молба: Да се изгради дига край, за да няма повече такива случаи”, заяви още той. Неговите съседи също казват, че са повдигали въпроса за изграждането на дига и чакат това да стане от 60-те години на миналия век.

 

 

 

 

СЛЕД ЛЕНТИЧКИТЕ НА БОЙКО – ПОТОП (ВИДЕО)

 

 

Десетки наводнени къщи, обърнат асфалт, заличени улици – това е равносметката след наводнението в града, където вчера започна дезинфекция на къщите, за да се избегне епидемия заради наслоените кал и тиня.

 

 

ПОТОП В ПЛЕВЕН СЛЕД 10 МИНУТИ ДЪЖД (ВИДЕО)

 

 

Пет са къщите в близост до реката, чиито първи етажи са изцяло наводнени. Причината е в силната приливна вълна след проливния дъжд от 80 литра на квадратен метър. Бедственото положение в Котел вече е отменено. 

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции