<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56622" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Десетки двойки бяха арестувани в Индонезия, защото празнували „Деня на влюбените“

14 Февруари 2020
0 192

Десетки двойки бяха арестувани в Индонезия, защото не спазили забраната и празнували „Деня на влюбените“. В някои части на страната празненствата и романтичните прояви на 14 февруари бяха забранени, защото „нарушавали мюсюлманските закони, културните и етични норми в страната“.

 

 

ЗАБРАНИХА “ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ” В ИНДОНЕЗИЙСКИ ГРАД, ЗАЩОТО НАРУШАВАЛ ИСЛЯМСКИТЕ ЦЕННОСТИ

 

 

Властите в град Макасар, близо до столицата Джакарта, извършиха обиски и претърсвания в хотели и къщи за гости, където арестували десетки несемейни двойки, пише Daily Mail.

 

 

Десетки двойки бяха арестувани в Индонезия, защото празнували „Деня на влюбените“

 

 

“Хванахме германец с неговата партньорка от Индонезия в мотел. Те не са съпруг и съпруга и затова ги арестувахме“, заяви  Иман Хъд, ръководител на местната служба за обществен ред. Влюбените били освободени след като изслушали лекция за „злините, които причинява предбрачния секс“. „Това социално заболяване трябва да бъде предотвратено. Трябва да напомним на обществото да поддържа нашата култура и етика “, каза още Хъд от полицията.

 

 

Десетки двойки бяха арестувани в Индонезия, защото празнували „Деня на влюбените“

 

 

В град Макасар дори забраниха откритата продажба на презервативи. “Презервативите са за женени възрастни. Празненства като Свети Валентин обикновено привличат младите хора“, каза още шефът по обществения ред Хъд.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции