<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39095" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Двама братя с...

Десетки пътници на "Emirates" бяха ранени след турбуленция по време на полет (видео и снимки)

15 Юли 2019
0 2256

Пътниците на полет EK449 на "Emirates" изпитаха ужас по време на полета, след като самолетът им премина през зона с „тежка турбуленция“ три часа преди кацане.

 

Полет EK449 летял от Оукланд до Дубай на 10 юли, когато внезапно навлязъл в разкъсан въздушен поток, вследствие на което настъпила ужасна турбуленция.

 

10 ДУШИ СА ПОСТРАДАЛИ ПРИ СИЛНА ТУРБУЛЕНЦИЯ В САМОЛЕТ НА БЪЛГАРСКА АВИОКОМПАНИЯ (ВИДЕО)

 

Някои от пътниците дори претърпяли наранявания, а самият самолет Еърбъс "А380" бил пълен с отломки след случилото се.

 

Кадри, качени в "Twitter" показаха, че количките с храна са били преобърнати, имало е разбити бутилки шампанско, паднали знаци обозначаващи изхода и други счупени предмети, пръснати из целия самолет.

 

 

""

 

 

Говорител от компанията потвърди, че някои членове на екипажа и редица пътници са претърпели леки наранявания, вледствие на турбуленцията.

 

"За съжаление, по време на този инцидент, няколко пътника и екипажа пострадаха от леки наранявания. Независимо от това обаче, им е била оказана първа помощ и е била организирана медицинска помощ за тези, които са имали нужда от такава след кацането на самолета", заяви говорителят.

 

 

""

 

 

Майка, която пътувала в самолета по време на инцидента, го описа като "доста страшен" и каза, че бурните турбуленции са накарали дъщеря ѝ да повърне.

 

"Имахме късмет, че бяхме в бизнес класата. Не мога и да си представя какво е било отзад", каза Беки Ласенби в своя "Twitter".

 

 

""

 

 

Друг пасажер – Бевърли Глоувър, каза, че е получила синини по краката си, след като турбуленцията буквално я е изхвърлила от нейната седалка.

 

"Пътувахме в бизнес класа и да, аз бях един от пътниците, които „излетяха във въздуха“ и после се блъснаха в седалката си", каза тя.

 

 

""

 

 

Инцидентът се случи само два дни, след като десетки хора бяха ранени по време на полет на "Air Canada", който пътува за Австралия и бе жертва на неочаквана и силна турбуленция.

 

ДЕСЕТКИ БЯХА РАНЕНИ ПРИ КОШМАРНА ТУРБУЛЕНЦИЯ С ПОЛЕТ НА AIR CANADA (ВИДЕО)

 

Вследствие на нея, приблизително 35 души са получилли леки наранявания, като някои от тях дори били "изхвърлени във въздуха" и се ударили в тавана на самолета.

 

Турбуленцията била толкова силна, че самолетът бил принуден да извърши аварийно кацане в Хавай.

 

Най-малко девет от 35-те ранени пътници са били отведени в болница, като повечето от нараняванията варират от сътресения до травми по главата или шията в резултат на изхвърлянето им от седалките.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции