<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37881" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето го най-но...

Десетки регистрационни номера изплуваха след наводнението в Пловдив (видео и снимки)

03 Юни 2019
0 3272

Десетки регистрационни номера на автомобили изплуваха от наводнението в Пловдив. Те са прибрани в "Пътна полиция" на ул. "Напредък" 2 срещу Руския пазар, съобщи пиарът на инситуцията Ботьо Гиргинов, цитиран от "Фокус".

 

 

СИЛНА БУРЯ С ГРАДУШКА УДАРИ ПЛОВДИВ, УЛИЦИТЕ СА ПОД ВОДА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Хората, които са загубили номерата си, могат да ги получат срещу представяне на регистрационен талон на колата. При необходимост на място ще им се съдейства за монтиране, като за това няма да се заплаща.

 

 

""

 

 

За улеснение информацията ще се обновява непрекъснато като се публикуват снимки, в това число и в социалните мрежи, уточни Гиргинов. От Районите полицейски управления периодично носят в сградата на "Пътна полиция" новооткрити номера", вече трима души са си ги получили обратно.

 

 

""

 

 

Около 70 литра на квадратен метър са били валежите вчера в Пловдив, като са паднали в изключително кратък срок.  Не е обявявано бедствено положение, защото на този етап това не е било необходимо – няма човешки жертви, а материалните щети са в рамките на нормалното за такъв вид бедствие, подчерта от своя страна министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

 

БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ В КРИТ, ОСТРОВЪТ Е ПОД ВОДА (ВИДЕО)

 

Градът може да се смята за отводнен. По думите на Маринов критичните точки в града са били 12, една от които е в района на управлението на НКЖИ, където е имало опасност да бъдат залети всички електрически табла и да бъде изключено напрежението по цялата жп линия.

 

 

""

 

 

От Пловдив министър Маринов отпътува за Велико Търново, където има проблем с река Янтра. Според него на този етап нивото на водата не се покачва, но трябва да се вземат необходимите превантивни мерки, за да не се допусна тя да излезе от коритото.

 

 

 

Източник: Фокус

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции