<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42202" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте маймун...

Десетки хора пренощуваха в мол в Англия, заради поройните дъждове (видео и снимки)

08 Ноември 2019
0 1881

Десетки хора пренощуваха в мол в Шефилд, Северна Англия след като поройните дъждове наводниха улиците на града. Наложило се е хората да спят по пейки и столове в търговския комплекс, блокиран от водата, съобщава ВВС.

 

 

""

 

 

23-годишната Джоди Уилън, която работи в един от магазините в мола, уточни, че на хората са били раздавани напитки. "Беше неприятно да видя много възрастни хора или родители с малки деца и бебета, които не могат да се приберат у дома. За щастие всички бяхме на топло и в безопасност", разказва още Джоди.  

 

Люк Търнър, който работи в ресторант в търговския център, сподели, че е спал в склада и е използвал престилката си за възглавница, след като на успял да се прибере след края на смяната си.

 

 

""

 

 

Усложнена беше обстановката в цялата страна. В Ротерхам пожарникари спасиха с лодка няколко души, които бяха блокирани в центъра на Паркгейт.

 

 

""

 

 

Наложила се е евакуация  в две села близо до Донкастър, след като река Дон е излязла от коритото си.  Дъждът е нанесъл сериозни щети по някои пътища и е блокирал железопътния транспорт.

 

 

""

 

 

35 домове в Менсфийлд са били евакуирани заради кално свлачище, причинено от проливните валежи.  

 

 

""

 

 

 

Източник: ВВС

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции