<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=33146" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как в Украйна...

Десислава Радева даде витиевато обяснение за скандала с НСО (видео)

22 Ноември 2018
0 6460

Съпругата на президента Румен Радев, Десислава Радева, даде витиевато обяснение за скандала с НСО, в който преди ден бе замесена, но случаят все още не е изяснен и отваря нови въпроси, пише Медиапул.

 

 

 

Преди ден случаен гражданин засне и разпространи в социалните мрежи видео, на което се вижда как представители на НСО спорят с катаджия. Авторът на клипа обясни, че лимузината на държавната охрана в грубо нарушение на правилника е карала обратно на движението по еднопосочната улица "Фритьоф Нансен", за да закара Радева до магазин в центъра на София.

 

 

Няколко часа по-късно Радева реагира във Фейсбук:

 

 

Никъде в обясненията си обаче тя не казва дали е пътувала в колата, извършила нарушението, а предпочита да използва формулировката: "За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил". Пред бТВ в четвъртък авторът на клипа Богдан Асенов обясни, че Радева наистина не е била в колата в момента на заснетата от него разправия. Просто защото по това време тя вече е била влязла в магазина. После на мястото дошъл катаджията и започнала разправията му със служителите на НСО.

 

 

"Колата влиза в насрещното със сериозна скорост без светлини и звуци. Спря, г-жа Радева слезе, после нейната телохранителка, свали ѝ роклите…", разказа Асенов. "Аз със сигурност не лъжа, вярвам на очите си", каза той. И добави, че не се притеснява да се яви и на детектор на лъжата. "Всеки си прави, каквото си иска, кара, където си иска, спира, бият се по светофари . Това е меко казано наглост да влизат в насрещното и да си смени роклите в магазина. Това не е първото нарушение на тази кола. Тя идват супер често в този магазин и супер често правят това нарушение", каза Богдан Асенов.

 

 

Той обясни, че очаква заради случая да си има някакви проблеми, но си е казал "да става каквото ще" и не се е отказал от намерението си да разпространи нарушението.

 

Източник: Медиапул

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции