<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41355" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Дете, тормозено в училище заради шантавите си дрехи, сега е световен моден гуру

10 Октомври 2019
0 1311

36-годишната дизайнерка Сузи Хаслер от Западен Съсекс разказва своята невероятна история – от ученичка, подигравана заради дрехите си, тя се превръща в световен моден гуру. Модният ѝ бизнес е толкова успешен, че днес тя може да си позволи да работи само четири дни в седмицата и да прекарва повече време със сина си Кларк, пише Daily Mail.

 

 

""

 

Тя споделя, че като малка много ѝ се подигравали в училище, защото се обличала по различен начин от другите деца. Днес обаче тя получава награда за моден стилист, чиито колекции са толкова търсени, тя има запазени поръчки до декември 2020 г.

 

 

""

 

 

 „Още в началното училище обичах да изглеждам различно от другите момичета и винаги експериментирах с аксесоари за коса. В средното училище на мода дойдоха Spice Girls и това ми даде тласък да изявя моя индивидуален стил. Бях много тормозена, както от момчетата, така и от момичетата, защото се откроявах", казва Сузи.  

 

 

""

 

 

 „Когато влязох в колежа, преоткрих себе си, стила си, станах по-уверена, намерих страхотна група приятели! Не влязох в университет, тъй като мразех да уча и не издържах изпитите си с достатъчно добри оценки", разказва още младата дизайнерка. В продължение на 12 години тя работи в различни компании, където също била обект на подигравки от колегите.

 

 

""

 

 

 „Усещах се, че ме задушават и се ужасявах, че това ще бъде моят живот завинаги. Имах толкова творчески идеи и не знаех накъде да ги насоча! Последната ми работа беше за една инженерна компания, управлявана от мъже. Те не одобряваха стила ми на обличане в офиса", спомня си Сузи. Тогава тя решава да потърси работа, която обича и ще я развива като талант. През 2011 г.  събрала 1500 британски лири, необходими, за да получи диплома за личен стилист в Института за мода и стил.

 

 

""

 

 

"Исках да помогна на жените да се чувстват добре в тялото си и да изразяват своя личен стил като мен“, коментира дизейнерката. Когато била на 29 години, Сузи родила сина си Кларк. След майчинството се чувствала емоционално изтощена и знаела, че не иска да се връща на работа в офис. Затова направила голямата крачка да стартира свой бизнес като стилист.

 

 

""

 

 

 „Работих безплатно, за да помагам за привличането на клиенти. Моето малко момче беше само на 18 месеца и беше трудно!“, споделя майката. Усилията на Сузи обаче се оправдали. Клиентите ѝ започнали да я препоръчват във Фейсбук и бизнесът бързо се разрастнал.

 

 

""

 

 

Сега Сузи прави стайлинга на жени, които са напълняли след майчинството или от възрастта. Тя предлага колекции от дрехи, вариращи от £ 35 до £ 85 за жени от цял ​​свят.  „Помагам на клиентки с всякакви форми и размери и работя с достъпни цени, а клиентите ми ме харесват, защото не съм лъскава или претенциозна!", казва още стилистката.

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции