<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72693" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж предлага ...

Детски футболен турнир в Дряново събира младите футболни надежди на България за 4 път (снимки)

03 Септември 2020
0 540

Дряново посреща 24 отбора от региона и страната в 4-то издание на Детски Футболен Турнир за купата на вафли „Боровец”.

Патрони на турнира ще бъдат Благой Георгиев, Бончо Генчев, Пламен Николов и Станислав Генчев.

Детски футболен турнир в Дряново събира младите футболни надежди на България за 4 път (снимки)

Община Дряново и ФК „Локомотив 1927” Дряново, ЗС на БФС – Велико Търново и ОС на БФС – Габрово, имат удоволствието да ви поканят за поредна година на едно незабравимо преживяване за младите футболни надежди на България.

В продължение на три дни, от 9 до 11 септември, деца от региона и цялата страна ще премерят сили на отлично подготвените терени в град Дряново и село Царева ливада.

Стотиците участници ще бъдат от три възрастови групи – футбол-5, футбол-7 и футбол-9. Те ще премерят сили и ще имат възможността да се срещнат и получат съвети от патроните на турнира – легендарните футболисти Бончо Генчев, Пламен Николов, Благой Георгиев и Станислав Генчев. Ще има много награди и призове за децата.

“Турнирът вече e традиция в Дряново, която има за цел развитието на детско юношеските школи в региона”, заявиха от ръководството на Община Дряново.

Детски футболен турнир в Дряново събира младите футболни надежди на България за 4 път (снимки)

Кметът на Община Дряново Трифон Панчев, председателят на ОбС-Дряново Тодор Георгиев /Теди Джорджо/ и екипът на ФК “Локомотив” Дряново благодарят за подкрепата на ръководството на вафли “Боровец”, на БФС, на „Вагонен Завод Интерком”- Дряново, на “Platex 1945” Дряново и на Vivacom.

Турнирът ще бъде проведен в съответствие и при спазване на всички мерки за безопасност във връзка с пандемията от COVID-19.

За доброто настроение и информация за програмата, мачовете, резултати, отбори и състави с озвучаване на зелените килими в Дряново и Царева ливада, ще се погрижат официалните водещи и ди-джеи на българския национален отбор по волейбол – Teddy Georgo, DJ Theo и DJ George.

Заявки за турнира можете да направите при директор ДЮШ и Председател на УС – Пламен Обрешков. Телефон: 0878357607, мейл: fclokomotivdryanovo@abv.bg.

Дряново е Градът на великия майстор Колю Фичето, край който са открити едни от първите следи от живот на Хомо сапиенс в Европа!

Детски футболен турнир в Дряново събира младите футболни надежди на България за 4 път (снимки)
Лафчиевата къща. Снимка: Община Дряново

Градът е обявен за планински курорт преди 90 години поради благоприятния си климат. Дряново на 20 минути път от областните центрове Велико Търново и Габрово, и на по-малко от 3 часа от София, Пловдив, Бургас и Варна.


Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции