<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18714" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нагла кражба ...

Деца спасиха куче, изхвърлено в найлонова торбичка (ВИДЕО)

12 Август 2015
0 14791

Деца спасиха куче от сигурна смърт в Оряхово. То било сложено в найлонова торбичка, която била завързана стабилно, за да се задуши кученцето и да не може да излезе от нея. За да са на сто процента сигурни във фаталния край, извършителите на този опит за убийство изхвърлили животинката в тясна и дълбока дупка, намираща се в изоставена сграда.

 

По случайност обаче децата попаднали на четириногото, чувайки предсмъртното му скимтене. Кошмарът за кученцето свършил благодарение на тях и импровизираната им спасителна акция, която е документирана с видео и снимки, изпратени на Gospodari.com.

 

Ние от Gospodari.com веднага се свързахме с най-близката природозащитна организация в района – Animal Help Козлодуй. От там откликнаха моментално и след няколко часа прибраха кученцето. То е на сигурно място в местната ветеринарна клиника, където го лекуват.

 

"Беше пълно с кърлежи , бълхи и глисти. Казва се Анджела – на името на бившата фабрика, в която е открито – "Анджело ". Момичето е много кротко и послушно. Няма никакви претенции – явно след предсмъртната агония в черната дълбока дупка сега всичко й се струва приемливо. Дори не плака в клетката при транспортирането до Козлодуй", споделят с нас добрите хора от Animal Help Козлодуй.

 

Сега се търси нов дом за Анджела и стопанин, който да я обича. Ако желаете да осиновите това красиво и мило създание, свържете се с Animal Help Козлодуй на тяхната Фейсбук страница.

 

Gospodari.com изказва своята благодарност за бързината и отзивчивостта на доброволците от природозащитната организация, която е една от многото подобни организации, вършещи работата на Зоополицията, но без държавно финансиране. Изказваме и специални благодарности на децата, участвали в акцията по спасяването на кученцето Анджела. Техният пример е пример за всички. 

 

Не пропускайте още:

 

Добри хора спасиха котка в Мездра

 

Шофьор и жандармерия помагат на блъснато куче

 

Господари на ефира и граждани помагат на животно в беда

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции