<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78260" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ангел Джамба...

Джамбазки потвърди, че той е хвърлял пиратки по протестиращи, било самоотбрана (видео)

19 Ноември 2020
0 2464

Ангел Джамбазки потвърди пред Клуб Z, че е участвал в хвърлянето на пиратки и поливането с вода от противопожарен маркуч на протестиращи пред централата на партията граждани. Toй обаче заяви, че всичко това е било направено с цел самозащита. 

“На всички тези записи се вижда изключително ясно и без никакво съмнение, че докато не започна трошенето на вратата, блъскането по нея и опитите да влязат в сградата, нямаше никаква реакция от наша страна. Ако не бяха започнали да трошат, щяхме да ги оставим да си викат “Оставка!”, това си е тяхно право”, коментира евродепутатът и зам.-председател на ВМРО.

Ангел Джамбазки замеря с пиратки и полива с маркуч протестиращи пред сградата на ВМРО (видео)

На въпрос дали активистите на ВМРО са се обадили в полицията, преди да почне саморазправата, евродепутатът отговаря: “Саморазправа е правен термин и аз остро възразявам срещу неговото използване в случая. Не става дума за саморазправа, става дума за самозащита. Чудя се как ще реагирате вие, ако видите една тълпа разярени хора”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Мирчев-ФБ.jpg

“Самото нападение над тази сграда е позор. Тази сграда е паметник на културата, там е бил саркофагът с костите на Гоце Делчев”, добави Джамбазки.

В централата пък имали пиротехника, защото “след като гледаш 100 дни протести и виждаш какво се случва, ако имаш две мозъчни гънки в главата си, ще си помислиш дали пък да не се подготвиш”.

Кадри от случката можете да си припомните по-горе!

Източник: Клуб Z

Видео: FB/Ивайло Мирчев

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции