<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74672" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Брифингът на ...

Доктор разгневи хората, след като се разсмя по време на коментар за смъртността от Covid-19 (видео)

01 Октомври 2020
0 4616

Зрители нападнаха със злостни коментари в мрежата общопрактикуващ лекар заради телевизионно участие, в което си позволи неуместни фрази и дори да се разсмее, докато коментира смъртността от коронавирус, пише DailyMail.

Д-р Нихат Ариф, общопрактикуващ лекар от Бъкингамшър, Англия, коментира в ефир важността да се поставят противогрипни ваксини във времето на пандемията от коронавирус.

Доктор разгневи хората, след като се разсмя по време на коментар за смъртността от Covid-19  (видео)

Докато разясняваше на аудиторията си, че последствията от заразяването едновремено с Covid-19 и грип могат да бъдат фатални, джипито се разсмя, преди да допълни, че било „супер яко“ да ѝ измерят температурата на влизане в сградата.

Потребител в социалните медии веднага реагира на израза, наричайки го „неуместен“, но с това не се свърши. Коментирайки важността на ваксините против грип, младата лекарка допълни, че:

“Имаме коронавирус и грип, от които последиците могат да бъдат ужасни, главно защото двата вируса могат да увредят белите ви дробове и да предизвикат бронхит и пневмония, затруднявайки дишането. Е, разбира се, това не е добре и като цяло можеш да умреш.” В този момент тя отново се разсмива, което вече подейства като шамар на зрителите.

Доктор разгневи хората, след като се разсмя по време на коментар за смъртността от Covid-19  (видео)

„Наистина ли „лекарят“ смята, че смъртта от коронавирус е смешна?“, написа потребител в Twitter.

„Като медицинка сестра съм силно смутена от поведението на лекарката в студиото ви, която намира за смешна темата за смъртта и ѝ е забавно, че на влизане са ѝ премерили температурата на тялото. Не мисля, че е уместно тази жена да коментира толкова наболели въпроси и то в ефир“, написа друг потребител.

Доктор разгневи хората, след като се разсмя по време на коментар за смъртността от Covid-19  (видео)

“Доктор да се смее така, докато коментира смъртта! Просто да не повярваш!”, възмути се трети.

Източник: DailyMail

Видео и стопкадри: ITV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции