<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41171" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Доналд Тръмп към критиците на Грета Тунберг: Продължавайте в същия дух

03 Октомври 2019
0 1677

Президентът на САЩ Доналд Тръмп поднови критиките си към младата екоактивистка Грета Тунберг, но този път не с думи, а като подкрепи един от критичните коментарите за нея, съобщава Daily Mail.

 

 

ДОНАЛД ТРЪМП СЕ ПОДИГРА С ГРЕТА ТУНБЕРГ В ТУИТЪР СЛЕД ЕМОЦИОНАЛНАТА Ѝ РЕЧ В НЮ ЙОРК (ВИДЕО)

 

 

 

""

 

"Продължавайте страхотната работа, Кели!", написа Тръмп в Туитър и сподели съобщението на анонимния акаунт @mne8edkellie, който критикува речта на Тунберг пред ООН. "Каква актриса!", пише потребителят в пост от 23 септември.  " Тя получава най-доброто образование, което социализмът може да открадне. Няма да бъда заложник на някой, който току-що е получил ученическото си удостоверение. Съжалявам, хлапе!", пише още в поста, който явно Тръмп много е харесал.

 

 

""

 

 

Критичният потребител @mne8edkellie е споделил от своя страна постът на Тръмп от 23 септември, в който той буквално се подигра на Грета Тунберг с думите:  „Тя изглежда като много щастливо младо момиче, което очаква с нетърпение светлото и прекрасно бъдеще! Приятно ми е да я видя"

 

 

""

 

ВЪЗРАСТНИ ХОРА С ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ УПОТРЕБЯВАТ ГРЕТА ТУНБЕРГ, СПОРЕД ВЛАДИМИР ПУТИН

 

 

Руският президент Владимир Путин също критикува Тунберг, като заяви, че възрастни с лични интереси я използват. Руският лидер нарече Тунберг "добро и искрено момиче", което не разбира сложните глобални проблеми. Путин добави: „Жалко е, когато някой използва деца и тийнейджъри за свои интереси“.

 

 

Тунберг планира в петък да се присъедини към демонстрантите в Айова, след протести в Ню Йорк и Монреал.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции