<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57127" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Дъщерята на Стивън Спилбърг е арестувана за домашно насилие

01 Март 2020
0 599

Дъщерята на холивудския режисьор Стивън Спилбърг – 23-годишната Микаела, е арестувана и е с повдигнато обвинение за домашно насилие, съобщи TheIndependent.

 

Новината идва само няколко дни, след като Микаела Спилбърг обяви, че иска да стане порноактриса. Според нея световноизвестният й баща я подкрепял в начинанието.

 

В момента Микаела е в ареста. Определена й е гаранция от 1000 долара, а изслушването й пред съда ще бъде идната седмица.

 

Дъщерята на Стивън Спилбърг обяви, че иска да стане порно звезда (снимки)

 

Към момента разследващите не дават повече подробности по случая. Годеникът на Микаела – 47-годишният Чък Панкоу, обаче обяви, че ставало дума за едно голямо недоразумение. Не се знае дали самият той е бил “жертвата” на домашното насилие, заради което Микаела е обвиняема.

 

Микаела е едно от седемте деца на известния режисьор. Наскоро тя обяви, че е започнала самостоятелно продуциране на филми за възрастни. Младата жена, която живее в Нешвил, щата Тенеси, дори вече е подала заявление да стане “сексуална работничка”.

 

“Изморих се наистина да не мога да се възползвам от тялото си”, каза Микаела. И добави: “Просто се уморих да работя ден за ден по начин, който не беше удовлетворяващ за душата ми. Чувствам, че искам такъв вид работа, с който съм способна да “задоволявам” други хора”.

 

Източник: TheIndependent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции