<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41352" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доналд Тръмп:...

Ед Шийрън и принц Хари се шегуват с това, че са рижави в благотворителен клип (видео)  

10 Октомври 2019
0 1872

На официалната страница на херцозите на Съсекс Хари и Меган се появи странно видео. На него британският певец Ед Шийрън се появява на вратата на кралската двойка, позвънява на звънеца и е посрещнат от принц Хари. Двамата се здрависват, след което херцогът кани Ед в дома си. Видеото е част от кампания за Световния ден на психичното здраве, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Принц Хари и популярният британски изпълнител Ед Шийран се обединиха, за да покажат подкрепата си за хората с психични проблеми.

 

Видеото, което вече има повече от 380 хиляди гледания, започва с кадри как Ед подрязва брадата си преди кралската среща. „Наистина съм развълнуван днес“, казва той. "Отивам да снимам с принц Хари, който се свърза с мен, за да направя благотворителна кампания с него, което ще бъде добре. Отдавна му се възхищавам", споделя певецът.

 

 

""

 

 

След това той позвънява на входната врата, която всъщност свири националния химн "Бог спаси кралицата", преди Хари да отвори вратата на певеца. Принцът се шегува „Това е все едно да се гледаш в огледалото“, тъй като и двамата са червенокоси и облечени със сиви дрехи.

 

 

""

 

 

Изпълнителят на "Shape of You" пита: "Имате ли нещо против да вкарам камерите?", на което Хари отговаря: "Разбира се, че не, влизайте!". След това принц Хари благодари на Ед, че е дошъл и обяснява каква е целта на кампанията.

 

 

""

 

 

В клипа 28-годишният Ед Шийрън се шегува с на херцога на Съсекс, че никой никой не разбира какво им е на двамата като са червенокоси.  Въпреки комичния момент на видеото, надпис напомня важното послание: „Днес е Световният ден на психичното здраве! Принц Хари и Ед Шийран искат да гарантират, че не само днес, но всеки ден се грижите за себе си, за приятелите си и за хората около вас".

 

 

""

 

 

 „Момчета, в този ден на психичното здраве, протегнете ръка, уверете се, че вашите приятели са добе. Внимавайте, защото всеки, може да страда от психично заболяване. Всички сме заедно в това", казва принцът.

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции