<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37926" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето за какво ...

Екип на Канал 3 нападна Георги Георгиев от “БОЕЦ”? (видео)

04 Юни 2019
0 10178

Георги Георгиев от гражданското сдружение “Боец” e бил нападнат от екип на телевизия “Канал 3”. Това съобщи самият Георгиев в профила си в социалните мрежи, където публикува и видео от инцидента.

 

 

Екип на Канал 3 нападна Георги Георгиев от &#8220;БОЕЦ&#8221;? (видео)

 

 

Не е ясно каква е причината за създалото се напрежение и кое е провокирало физическата и вербална агресия на журналистите. 

 

 

Екип на Канал 3 нападна Георги Георгиев от &#8220;БОЕЦ&#8221;? (видео)

 

 

“Това, че Пеевски е изпратил цяла, жалка глутница до Видин е показател колко го е страх от “Боец”, казва Георгиев във видеото. От своя страна журналистът на Канал 3 коментира: “Така си мислите! Трябва вашето сдружение да се прекръсти на “Страхливeц”. 

 

 

 

 

 

“Жалко за гилдията! Вие сте срам за журналистическата гилдия. Вместо да гоните така агрсивно политиците, които държат този народ гладен!”, казва съпругата на Георгиев Мариела, която също присъства по време на скандала. 

 

 

 

ЖЕНАТА ДО ИВАН ГЕШЕВ Е СЪДРУЖНИК С ОРТАКА НА ПРЕДПРИЕМАЧА ВАКЛИН, ТВЪРДИ РАЗСЛЕДВАНЕ

 

 

По-рано днес стана ясно, че Инспекторатът към Висщия съдебен съвет ще образувана проверка срещу зам. главният прокурор Иван Гешев по сигнал на БОЕЦ  за връзки на жената, с която живее висшият магистрат, с фирми, в които участва свидетелят по делото ”Иванчева” Александър Ваклин. 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции