<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20661" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Експертизата: 18-годишният Тодор не е убит, починал е от исхемична болест

05 Февруари 2016
0 7693

Вече е представена официално експертизата за смъртта на 18-годишния Тодор Йорданов от Враца. Според нея момчето е страдало от болести на сърцето, които са причинили смъртта.

 

"Ритъмно-проводно нарушение, възникнало на базата на съществуващата при него аритмогенна деснокамерна дисплазия. Тези остри ритъмни нарушения от своя страна са довели до остра сърдечна и дихателна недостатъчности и смъртен изход от ненасилствен болестен произход", пише в съдебно-медицинската експертиза. При аутопсията е устновено още, че Тодор е имал наследствена обремененост и проблемите със сърцето са се появили и развили постепенно. Категорично е установено, че травматичните увреждания, предвид мястото и вида им, не са могли да доведат до настъпването на смъртта. "При тези болестни изменения в сърдечния мускул смъртта може да настъпи внезапно, бързо, неочаквано и при видимо добро здраве", пише в експертизата, съобщава Нова телевизия

 

Травматичните увреждания, установени при аутопсията, са резултат от твърди тъпи предмети "с незначителна кинетична енергия". Част от уврежданията са получени след прилошаване и падане, а други – при реанимирането, е записано още в експертизата.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции