<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37826" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сладък бухал ...

Елтън Джон: Аз съм европеец, а не тъп английски идиот! (видео)

31 Май 2019
0 2960

Елтън Джон е заявил, че се срамува от своята родина, заради гласуването и изпълнението на плана за Брекзит, съобщава The Guardian.

 

По време на концерта му във Верона в сряда, част от прощалното турне на певеца, той е казал: "Срамувам се от моята страна, заради това, което направи! Тя раздели хората… Повръща ми се до смърт от политици, особено британски политици. Повръща ми се от Брекзит. Аз съм европеец. Аз не съм тъп, империалистически английски идиот!"

 

 

ЕЛТЪН ДЖОН УЧАСТВА НОВАТА РЕКЛАМА ЗА КОЛЕДА НА JOHN LEWIS (ВИДЕО)

 

 

Сър Джон и преди е изразявал отвращението си от Брекзит. През юли 2018 г. той каза: "Не смятам, че на хората във Великобритания им беше казана истината в началото… Обещаха им нещо изключително нелепо, което не беше икономически осъществимо." Той заяви, че процесът по Брекзит е силно смущаващ.

 

Певецът в момента е под публичните прожектори толкова, колкото от години не е бил. Освен световното му турне, той се готви да публикува и първата си автобиография тази есен. А в  момента в киносалоните може да се види и "Рокетман" – биографичен филм за неговия възход към славата, и битката му със злоупотребата с различни субстанции.

 

Той ще излезе пред публика в Обединеното кралство на два пъти през този месец – в Хуув и Кардиф, преди отново да се завърне на Острова с 18 нови дати през 2020 г. Той беше принуден от доктора си да откаже концерт и в четвъртък във Верона, но се очаква да бъде достатъчно във форма, за да изпълни ангажимента си във Виесбаден, Германия, в събота.

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции