<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28568" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Енциклопедия в Манга стил обяснява на децата как да мастурбират?!

29 Януари 2018
0 10293

Загрижени родители ни сигнализираха за енциклопедия с "Манга" комикси, която обяснява на децата как да мастурбират. Според изданието подрастващите трябва да се съобразяват със тялото си, но не бива да прекаляват, защото могат да се наранят от прекаленото триене. Всичко това е показано и с картинки.

 

 

""

 

В изданието има още теми като физическите промени при момичето и момчето, хомосексуализма, обрязването, бруталните сексуални престъпления, порнографията, аборта и др.

 

 

Ето какво казват издателите сами за себе си. А коментара, оставяме на вас. 

 

"Млади любопитковци, питате ли се постоянно „защо“?

 

Интересувате ли се от всичко, което ви заобикаля? Елате с нас на едно вълнуващо пътешествие из тайнствения свят на науката.

 

Знаете ли какво се случва с вас, докато растете? Защо напоследък постоянно сте раздразнителни, лесно се натъжавате и трудно се концентрирате? Какво предстои да се случи с телата ви?

 

Започнал е особен период в живота ви – пубертетът. Леа и Макс са изпаднали в същото затруднено положение, затова се обръщат за помощ към  д-р Любенова и своите родители.

 

Благодарение на тях и вие ще разберете как да се справите с бурните обрати в настроението и правилно да изградите отношенията си с противоположния пол. Ще научите какви са физическите промени, през които ще преминете. Ще откриете как започва чудото на живота – къде се образуват и как се срещат яйцеклетките и спер­ма­то­зои­дите, как бебето пораства от една-единствена клетка и се ражда.

 

Ще прочетете и ценни съвети как да се предпазите от нежелана бременност и от венерически болести, както и колко важно е да бъдете отговорни и толерантни.

 

Предстои ви да откриете цял един нов свят – този на възрастните.

 

*Най-добре е да четете тази книга заедно с вашите родители.

 

И така, готови ли сте? Светът на възрастните ви зове!

 

Да потегляме!

 

За първи път на български език енциклопедия в комикси, нарисувани в невероятния манга стил

Най-интересните факти за пубертета, поднесени завладяващо чрез най-съвременния образователен метод

Великолепни илюстрации и схеми, които ще ви докажат, че науката съвсем не е скучна."

 

 

 

""

 

""

 

""

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции