<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85542" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фенове на Мег...

Жената, кашляла нарочно в лицето на таксиметров шофьор, се предаде сама в полицията (снимки)

16 Март 2021
0 2131

Арестуваха жената, която се изкашля нарочно в лицето на шофьор на Uber в Сан Франциско, Калифорния, съобщава The Independent, цитирайки данни на местната полиция.

Властите съобщават, че 24-годишната Арна Кимиай, втората заподозряна жена в нападението над шофьор на нискотарифната компания за превози, е задържана, след като се е предала сама в полицията в клифорнийския град.

Жени нарочно кашляха в лицето на таксиметров шофьор и го напръскаха със спрей (видео)

Преди няколко дни ви показахме клип, в който младата жена си сваля маската от лицето, демонстративно кашля и нагрубява 32-годишния шофьор Субхакар Хадка. В 40-секундното видео се вижда как тя дори посяга и грабва собствената му маска от лицето, преди мъжът да застави нея и двете ѝ спътнички да слязат от колата му.

Жената, кашляла нарочно в лицето на таксиметров шофьор, се предаде сама в полицията (снимки)

Малайзия Кинг вече бе привикана в полицейски участък в Лас Вегас, където ѝ е повдигнато обвинение в нападение с химически препарат, физическа саморазправа и заплаха за здравето и безопасността на служителя. 

Двете жени бяха заставени от шофьора да напуснат колата му, след като отказали да си сложат предпазни маски. Излизайки навън Кинг напръскала мъжа с лютив спрей.

„Нищо лошо не съм им казал, нито съм псувал, аз не съм възпитан по този начин, нито удрям хора, но те отказваха да слязат от колата ми”, заяви пред медиите Хадка, който е емигрант от Непал, дошъл в САЩ, за да издържа семейството си. Според него в агресивното поведение на младите жени имало расови подбуди.

Жената, кашляла нарочно в лицето на таксиметров шофьор, се предаде сама в полицията (снимки)

24-годишната Кимиай е обвинена в обир, нападение и физическа разправа. Тя е заплашена от затвор и глоба в размер на 75 000 долара.

Междувременно състрадателни хора са предприели благотворителна кампания за набиране на средства в помощ на шофьора Хадка, която към момента е достигнала сумата от 96 000 долара. От компанията Uber са компенсирали служителя си еднократно със 120 долара.

Източник: The Independent

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции