<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38629" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Жената, която уби кучето си в Раковски: Хрумна ми да го беся, то си е мое (снимки 18+)

28 Юни 2019
0 33765

Жената, която обеси собственото си куче в Раковски, заяви, че се ядосала на четириногото, понеже изяло кокошите ѝ. Анка Маринова решила да обеси кучето, но дървото пред нейната къща се оказало твърде високо.

 

 

""

 

 

ОБЕСИХА КУЧЕ НА ДЪРВО В РАКОВСКИ, ПОДОЗИРАТ 52-ГОДИШНА РОМКА (СНИМКИ 18+)

 

 

"Виж колко е високо, аз не мога да я стигна, то кучето ще ме изяде. Ако бях посегнала тука, щях да го обеся в моята къща, че да не ме види, ама аз не можах да стигна тука на моето дърво", разказва собственичката на кучето, цитирана от Dir.bg.

 

 

""

 

 

КАК ДА СИГНАЛИЗИРАМЕ НА НОМЕР 112 ЗА НАСИЛИЕ НАД ЖИВОТНИ?

 

 

Жената решила да не го беси животното на дървото пред нейната къща, а пред съседската. "Хрумна ми да го обеся, то си е мое", каза още Анка за убийството на кучето.

 

 

ПОРЕДНО НАСИЛИЕ НАД КОТЕ

 

 

Собственичката призна, че единственото, което е изпитала, било яд, не и съжаление. "Съжалявам, че го направих към момента, за кучето, съжалявам го, ама в яда…така ми умисли главата, така направих", разказа тя и поясни, че след това е изхвърлила животното.

 

 

ПОРЕДЕН АКТ НА НАСИЛИЕ НАД ЖИВОТНИ В СОФИЯ

 

 

3 часа след престъплението Анка е задържана, прави пълни самопризнания и малко след това е освободена. Анка разказва, че се е грижила добре за кучето до този момент и то не било агресивно. 

 

 

По случая е образувано досъдебно производство. За престъплението в закона се предвижда от 1 до 3 години затвор и глоба от 2 до 5 хиляди лева.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции