<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=93674" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чака се рекор...

Жена в Белгия се разболя едновременно от Алфа и Бета вариант на Covid и почина

11 Юли 2021
0 523

Жена на 90 години от Белгия почина след инфекция с два варианта на коронавирус – Алфа и Бета. Тя не е била ваксинирана. Подозрението на лекарите е, че се е заразила от двама различни души.

Избиратели в Турция отказват да гласуват с машина (видео)

Жена в Белгия се разболя едновременно от Алфа и Бета вариант на Covid и почина

През януари 2021 г. учени в Бразилия съобщиха, че двама души са заразени едновременно с два варианта коронавирус, единият от които е Гама.

Междувременно изследователи от Португалия лекуваха наскоро тийнейджър, който се е заразил с втори тип Covid, докато все още се е възстановявал от друг вид инфекция Covid.

По отношение на 90-годишната жена, водещият изследовател д-р Ан Ванкерберхен от болницата OLV в Алст, Белгия, заяви: “И двата варианта са циркулиращи в Белгия по това време, така че е вероятно дамата да е била заразена с различни вируси от двама различни човека. За съжаление не знаем как се е заразила”.

Тя е живеела сама, но имала много помощници, които ходили да се грижат за нея. Трудно е да се каже дали двойната инфекция е влошила състоянието на жената.

Д-р Ванерберхен споделя още, че са необходими повече проучвания, за да се определи дали такива инфекции по някакъв начин компрометират ефикасността на ваксинацията или влошават случаите на Covid-19. 

Източник: News

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции