<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90489" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бронежилетка...

Жена избута с голи ръце мечка с малките ѝ, за да спаси кучетата си (видео)

01 Юни 2021
0 5489

Самоотвержена разправа на жена с дива мечка с малки в опит за отбрана на домашните ѝ кучета, ни разкрива удивително видео, публикувано в TikTok.

Кадърът от охранителна камера е с продължителност само 17 секунди, но ни разкрива богата и наситена с екшън фабула.

Жена избута с голи ръце мечка с малките ѝ, за да спаси кучетата си (видео)

На заден план виждаме кафява мечка да се покатерва от външната страна на ограда и с присъствието си дразни дворните кучета на къщата. Мъниците самонадеяно се хвърлят да пъдят натрапника, който освен себе си е довел и малките си мечета, и се започва “ръкопашна” схватка, при която мечката боксира кучетатата от ръба на оградата в такт с недвусмислен музикален рефрен “О, не! О-о, не! О, не, не, не, не!”, сякаш, за да предизвести неочакваната развръзка.

Тогава на преден план изкача домакинята на къщата, която без грам колебание и чувство за самосъхранение се втурва да брани питомците си, не от какво да е, а от дива мечка и малките ѝ! Видно от кадъра, тя се справя доста добре и успява да отклони “тупаниците” на звяра със своите “немощни” юмручета.

Жена избута с голи ръце мечка с малките ѝ, за да спаси кучетата си (видео)

И тук идва като че ли най-любопитният момент: след като е опазила кучетата си, жената се втурва обратно към къщата, сякаш едва сега съзнала, че самата нея я грози опасност. Така или иначе атаката вече успешно е отбита!

Източнник: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции