<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40893" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Жена напусна работа и прекара 57 дни в търсене на изчезналото си куче (снимки)

24 Септември 2019
0 984

Да изгубиш своя домашен любимец може да разбие сърцето ти. Въпреки, че такава загуба е ужасно болезнена, винаги остава надеждата, че ще срещнеш отново своето прекрасно куче.

 

 

""

 

 

Керъл Кинг прежиява такава драматична история, когато любимото ѝ куче от порода бордър коли изчезнало в Минесота, докато били на почивка там.Стопаните смятат, че кучето се е уплашило от гръмотевичната буря и е избягало, пише LADbible.

 

КУЧЕ ОТВАРЯ ЧЕТИРИ ВРАТИ, ЗА ДА ИЗБЯГА ОТ ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА (ВИДЕО)

 

Керъл и сърпугът ѝ Верн направили всичко възможно, за да намерят кучето Кейт и да го върнат у дома. Те обикаляли околността, публикували съобщения в местни страници във Фейсбук и апелирали към всеки да сигнализира, ако забележи кучето. Те дори поставили камери в гората за проследяване на животни, купили си и очила за нощно виждане, за да могат да търсят кучето и през нощта.

 

 

""

 

Стопаните оставяли свои дрехи в гората с надеждата животното да разпознае тяхната миризма и да се върне. Керъл и мъжът ѝ претърсили всички изоставени постройки в района и раздали листовки на местните хора.

 

 

МЪЖ ЧУПИ СТЪКЛОТО НА ЧУЖДА КОЛА С КАМЪК И СПАСЯВА КУЧЕ ОТ ЖЕГАТА (ВИДЕО)

 

 

Въпреки усилията, г-н Кинг трябвало да се върне в родния си град в Спокан, щата Вашингтон, а Керъл решила да остане и дори да напусне работата си като пощенски работник, за да продължи да търси Кейти. Това се случило 37 дни след като кучето изчезнало.

 

 

""

 

 

Керъл продължила да търси животното, уморена и с угасваща надежда. Тя тъкмо била на ръба да се откаже, когато мъжът ѝ я убедил да остане още една седмица. На 57-ия ден от издирването, Керъл получила обаждане от непознат, че Кейти е забелязана в неговия двор. Докато пристигне на мястото, кучето вече го нямало, но това било знак за Керъл да не се отказва.

 

 

""

 

 

Тя продължила да обикаля в района, когато срещнала случайно група хора и ги попитала дали не са виждали едно коли. Неочаквано те посочили към куче под едно дърво и това била Кейти.

 

 

КУЧЕ И СТОПАНИНЪТ МУ КАРАТ СКЕЙТБОРД ЗАЕДНО (ВИДЕО)

 

 

Когато Керъл се приближила, Кейти се хвърлила в обятията ѝ. "Плачех, държах я и не я пусках", спомня си емоционалната среща стопанката. Преглед при ветеринар потвърдил, че кучето е добре.

 

 

Източник:LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции