<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36500" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъже, заседна...

Жена си прибира портфейл, забравен от клиент на касата на магазин (видео)

10 Април 2019
0 8989

Във фейсбук групата "Забелязано в София" преди няколко дни се появи видео, в което се вижда как добре облечена жена хладнокръвно си прибира портфейл, забравен от клиент преди нея на касата на магазин от голяма хранителна верига. То е качено от самия потърпевш, който е заснел с телефона си кадрите от охранителната система на магазина. 

 

В коментарите към видеото си човекът споделя, че впоследствие от магазина са му се обадили, за да му кажат, че жената е върнала веднага портфейла на охранител, но той се бил забавил с предаването му. Според потърпевшия просто са се опитали "да обвинят 80 годишен пенсионер", вместо жената, за която се е оказало, че е ендокринолог. Самият той не вярва в тази версия, тъй като твърди, че на записа се вижда как тя излиза от магазина и започва да тича към близкия парк. Тези кадри липсват на версията, качена в социалната мрежа.

 

 

""

 

Потърпевшият твърди още, че управата на магазина го е помолила да свали видеото от интернет, но той категорично отказва, решен да разплете случая докрай и виновният да си понесе последствията.

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции