<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41862" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Жена срещна случйано бившия си приятел, когото смятала за умрял

29 Октомври 2019
0 336

Жена случайно срещна в ресторант бившето си гадже, когото смятала за умрял, пише LADbible.

 

 

Райчъл и мъжът, чието име не се споменава, имали връзка, когато били съответно на 18 и 21 години. Няколко месеца след началото на връзката им, той се прибрал у дома със счупена ръка след ноюно излизане. Това наложило младежът да спре работа като готвач в местна кръчма. Той помолил Рейчъл да му заеме 1000 долара (около 1800 лева), докато се възстанови.  Младият мъж ѝ казал, че ще ходи на рехабилитация.

 

 

Неочаквано след това тяхна обща приятелка се обадила на Рейчъл и ѝ казала, че мъжът е починал. Версията била, че е убит, защото дължал пари.

 

 

Две години след "смъртта" Рейчъл и нейна приятелка отишли на ресторант. Оказало се, че там работи нейният уж починал бивш приятел. Рейчъл била истински шокирана. След първоначалния стрес, младата жена се обадила в полицията. Тя се надявала, че ще получи обратно парите, които дала на бившия си. От там обаче ѝ обяснили, че нейната дума и срещу неговата и няма как това да се докаже.

 

 

Няколко години по-късно тя го видяла да работи в друго заведение. „Очите ни се срещнаха и аз съм сигурна, че той ме позна. Аз му казах, че дълго време не сме се виждали, а той отговори притеснен: „О, да, мина много време“, разказва Рейчъл. Тя до попитала за парите, но той отрекъл всичко и си тръгнал.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции