<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17226" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Жените, с които трябва да се гордеем!

08 Март 2015
0 2112

 

Днес е 8-ми март, денят на международното признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените. Това е празник на силната, независима жена, на справящата се с всичко дама. Празник на чистото, майчино сърце, на ласкавия поглед към любим и вкусната вечеря.

 

Казано по друг начин, без жени сме го закъсали здраво!

 

Честит празник на тези жени, в които бие горещо сърце, сърце мило, сърце чисто, сърце любящо… Нека не забравяме, че жената е в основата на живота. С радост и възхищение честитим празника на всички дами, продължавайте да радвате всички ни с чар и добродетели.

 

Никак не е случайно, че българката е наричана "юнашка майка". Това е отговорът на силата на духа и готовността на майките, въпреки проблемите, да помагат на нуждаещите се от грижи. Такива са тези майки. Благотворителността не е изтъркано клише, нито PR кампания, а реално дело. Доказва го сдружение “С вяра в доброто".

 

""

 

 

Както е казал Николай Хайтов, жената носи женствеността си под миглите и ноктите. Няма значение на колко години е, тя носи в себе си женското начало. Отдадеността на жените е най-силната им страна. Пример за това е голямата Стоянка Мутафова.

 

""

 

 

Жената е грациозна и изтънчена, но и упорита и устойчива. Не биха и се опънали напрежението и дългите тренировки. Това доказват Златните момичета, които покоряват всички върхове в гимнастиката. Те заслужават специални поздрави, защото зад трите минути съчетание стоят часове на усилен труд.

 

 

""

 

 

Безспорен факт е, че българската жена е талантлива и с този талант прославя страната ни по цял свят. Райна Кабаиванска е пример за поведение и достойни ценности, не случайно тя загърби славата, за да предаде всичко, което знае на бъдещите таланти.  Това е достойно за поклон!

 

""

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции