<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=32880" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Жестоко убийство на жена в Горна Оряховица, издирват заподозрян

11 Ноември 2018
0 8001

40-годишна жена е била открита намушкана и обезобразена в апартамента в Горна Оряховица. Сигналът е подаден вчера около 17.30 ч., потвърдиха от Областната дирекция на МВР.

 

Тялото е намерено зад вратата на жилище на третия етаж в блок в кв. "Славянка". По неофициална информация апартаментът е на наркозависим, познат на живущите като Светльо.

 

Съседи разказаха, че от 1 до 5 часа през нощта на петък срещу събота в жилището е имало шумен купон. Чувало се блъскане. 

 

Около 10 часа в събота възрастен комшия и домоуправителят звънели на апартамента, за да предупредят младия собственик, но никой не им отворил. В следобедните часове Светльо бил забелязан на пейка пред блока да пие спокойно бира. По лицето му обаче имало следи от зверски побой.

 

Има заподозрян за жестокото убийство на млада жена в Горна Оряховица, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Мъжът е обявен за общодържавно издирване.

 

Сигналът е подаден вчера в 17.28 ч. от 36-годишния собственик на жилището. Той съобщил, че е намерил млада жена в безпомощно състояние.

 

На адреса са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които установили множество наранявания по тялото и констатирали смъртта на жената. На мястото е извършен оглед. Собственикът на апартамента е бил отведен за разпит.

 

"Проверява се съпричастността му към извършеното тежко криминално престъпление", каза шефът на Областната полицейска дирекция комисар Димитър Машов.

 

Според съседите собственикът на апартамента, в който цяла нощ срещу събота имало тракане и силен шум от разправия, е наркозависим. От същото обкръжение е и издирваният за убийството.

 

Предстои установяването на самоличността на убитата по категоричен начин, допълниха от великотърновската полиция. По неофициална информация тя е на 40 години. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Процесуално-следствените действия и оперативно- издирвателните мероприятия по случая продължават под ръководството на Окръжната прокуратура във Велико Търново.

 

""

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции