<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46601" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Забравете за споровете около пицата с ананас, вече има такава с киви (снимки)

14 Януари 2020
0 962

Някои от вас вероятно обичат да експериментират с храната и да опитват различни вкусове. Дори и да се окажете голям почитател на екзотиката обаче, това ново и нестандартно предложение за иначе любимата италианска пица може и да ви дойде малко в повече.

 

 

Противоречивите мнения и коментари по отношение на пицата с ананас вероятно ще продължат да бушуват още дълго, но само почакайте, защото… вече съществува и пикантна пица с киви, пише LADbible.

 

 

ВЕГАН СЕ ПОБОЛЯ СЛЕД КАТО ЯДЕ ПО ПОГРЕШКА ПИЦА С ШУНКА ОТ "DOMINO'S"

 

 

Ресторант в Дания сега предлага предпочитаната от цял свят храна, но със съставки сирене, доматен сос, шунка, а главен герой се оказва кивито.

 

 

""

 

 

Реакциите в социалните мрежи, разбира се не закъсняха. В сайта Reddit потребител сподели, че това направо го „кара да се ядоса”.

 

 

Други пък бяха на мнението, че вкусът на пицата може и да не е чак толкова лош и коментираха: „Всъщност смятам, че приготвена с правилните продукти, пицата може и да се окаже вкусна. Кивито донякъде наподобява вкуса на ананас, така че…”

 

 

МАЙКА ЗАЛЪГВА БЕБЕ С ПИЦА, ЗА ДА ГО НАХРАНИ С ПЮРЕ

 

 

Но нестандартните рецепти за пица далеч не се изчерпват дотук. 

 

 

Друга екзотична пица наречена "Африкана" се сервира в няколко ресторанта в Швеция. Тя съдържа, забележете, банан, гъби, фъстъци и къри. Това определено са все неща, които просто не звучат така примамливо като за вкусна пица.

 

 

""

 

 

И за финал е "Пица ала патица", която както можете да се досетите е с месо от патица – нещо, което може и да не е толкова странно, но също така съдържа и гъби, касис и мед.

 

 

""

 

 

Изглежда, че вече не е толкова трудно да се измисли нестандартна рецепта за иначе любимо национално ястие.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции