<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46683" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бивши вегани ...

Заснеха полицай да мята 76-годишна баба на земята по време на акция (видео и снимки)

17 Януари 2020
0 3330

Скандално видео показа как полицай мята със сила 76-годишна баба на земята по време на акция в дома ѝ. Униформените пристигнали в дома на Рена Мелърсън в Балтимор, търсейки нейната внучка, заради някакъв инцидент на друго място, съобщава The Independent.

 

 

АМЕРИКАНСКИ ПОЛИЦАИ БИЯТ МОМИЧЕ НА ПЛАЖА (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Съседка в предградието обаче решила да запише акцията с мобилния си телефон. В смущаващото видео се вижда как полицаите извеждат г-жа Мелърсън от къщата, когато друг офицер тича до входната врата и хвърля жената на земята. До края на видеоклипа шестима полицаи обграждат бабата и я закопчават с белезници.

 

 

 

""

 

 

Пострадалата разказва, че униформените разбили входната врата и нахлули в къщата без да предоставят заповед за арест. Според версията на полицията обаче възрастната жена проявила агресия и възпрепятствала органите на реда.

 

 

""

 

 

Шефката на полицейското управление в окръга Мелиса Хаят направи официално изявление, определйки видеото като „смущаващо“. Тя заяви, че е започнало пълно вътрешно разследване и ще бъдат внимателно прегледани кадрите от камерите на полицаите.

 

 

Източник: The Independent

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции