<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17020" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

За зимата и дупките с обич от Господарите!

11 Февруари 2015
0 4905

 

Зимата е към своя край. Ще дойдат по-топли и слънчеви дни, ще се стопи снегът, а вятърът ще утихне! Чудесна картинка за всички ни. Но след всяка зима дупките по пътищата на България стават все по-големи и опасни. Готови ли сте да замените студа и снега с многото дупки?

Ще ви покажем някои от най-големите дупки и куриози по пътищата ни.
Платили сме си данъците, сменили сме гумите си, но за жалост пътищата приличат на кратери. Вижте какво казаха от Столична община за проблема и преценете сами, решен ли е той сега?

 

""

 

 

Преди време Столична община намери най-вежливия начин да се извини за дупките по булевардите в столицата. Просто си изми ръцете с агенция "Пътна инфраструктура". Какво ги интересува хората, кой трябва да поеме отговорност, след като те са платили данъците си?

 

""

 

Сега ще ви покажем как трябва да се реагира при подобни случай. Преди време Наталия Симеонова се обърна към нас, за да ни разкаже за общинския път, който води до дама й. Тя и съседите й са готови и на по-драстични мерки, за да ходят на работа по-пътища, а не по "луната"

 

""

 

 

Българинът е изобретателен човек, той може да направи от нищо нещо. Доказва го ентусиаста от репортажа БТВ, който намери алтернатива на дупките. Вижте гениалната му идея!

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции