<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17311" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Зимата влиза в таен съюз срещу нас – крие слънцето!

19 Март 2015
0 1570

 

Ставаш сутрин, приготвях се за работа, вече е месец март и в сърцето ти мирише на пролет. Но нищо, че март е преполовен – навън вали сняг! Времето сигурно е полудяло, не знае ли то, че сняг през март панически довежда до проблеми във всяка община. В България обикновено няма сняг, какво да кажем за сняг в България в навечерието на пролетта. Ферари да подаряват на зрелостниците няма да се изненадаме, отколкото от снега в нашата родина. Той отново ни изненада невероятно!

 

Ако за първи път виждате сняг, ще ви разочароваме, че преди години също имаше и по старата стратегия ни хвана на тясно, по-скоро ни хвана без снегорини! Ако София не стане град на културата, то поне спокойно може да бъде  град на непочистените улици!

 

""

 

 

Ние си мислим, че само софиянци са си изпатили от  снега, но не сме прави. Много хора чакат в преспите да дойде снегорин и да почисти пътищата в провинцията. И ето, чудото стана. За четири часа се домъква един снегорин, който лови снежинките една по една, за да не ги нарани!

 

""

 

 

Понякога си мисля, че не сме обективни, защото не показваме всички гледни точки, затова ще направим една обиколка из света, за да видим какво причинява снегът там. Вижте какво става в света, когато има зима, вятър и студ!

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции