<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72313" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето как Марие...

Зов за помощ: Заедно за Ангел (РЕПОРТАЖ)

28 Август 2020
0 4657

https://bg.helpkarma.com/campaign/zaedno-za-angel-2321 – Това е линк към кампанията, която ви представяме в репортажа.

34-годишният баща на три деца Ангел Краевски от Пловдив е с тежка диагноза: остра миелоидна левкемия. За лечението му чрез стволови клетки са необходими непосилните 400 хиляди евро. Това е причина най-добрата му приятелка Зорница Танева да инициира кампания за набиране на средства за един от най-близките й хора. Заедно със сестрата на Ангел д-р Деница Краевска те разказаха пред репортерката ни Виктория Симеонова за борбата, която им предстои, и за друга кампания, която имат желание да стартират.

Двете дами със съдействието на началника на линиката по клинична имунология с банка за стволови клетки и ръководител на Експертния център по редки болести – първични имунни дефицити към УМБАЛ „Александровска” проф. Елисавета Наумова планират да стартират кампания за популяризиране на даряването на стволови клетки. По този начин се надяват повече хора да се осмелят да извършат рутинната процедура по включване в регистъра на възможни дарители, с което да имат възможност да спасят човешки животи.

Ние от „Господарите“ призоваваме да подрепите Ангел в неговата битка – близките му заслужават да бъде сред тях още много години. Вслушайте се и в призива на Зорница Танева и д-р Деница Краевска и спасете човешки живот като още сега се регистрирате в банката за стволови клетки.

Пожелаваме успех на Ангел и близките му в битката с коварната болест и се надяваме скоро да получим добри новини за неговото състояние!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Dominica Tomova

    28 Август 2020

    #ЗаеднозаАнгел

Покажи всички Скрий

Реакции