<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40683" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Учител трие с...

Зуека и Рачков за „Маскираният певец“: Шоуто започва довечера! (видео)

14 Септември 2019
0 4277

Ефирът е в очакване на новото хитово музикално предаване – "Маскираният певец", което започва по Нова тв  довечера от 20:00 ч.!

 

ОТ СЕПТЕМВРИ ХИТОВОТО ШОУ „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“ ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ ЕФИРА (ВИДЕО)

 

Пред Нова тв любимите водещи на България Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека разказаха, че това ще бъде началото на един страхотен формат, с много конспирации и много мистерии.

 

"Всичко наистина е обвито в страхотна мистерия. България е четвъртата държава, в която ще се излъчва тази продукция, след Корея, Америка и Германия. Доколкото знаем в Германия този формат се е превърнал в най-гледаното шоу в историята на немската телевизия“, каза Рачков.

 

Но в България има нещо ново – за първи път форматът ще се излъчва на живо.

 

„Има 16 участника, а ние подписахме изключително строги договори за конфиденциалност с големи неустойки. Така че дори не искаме да разбираме кои са те. Нямаме право да ги пипаме, да разговаряме с тях. Те също са подписали договори за конфиденциалност. Семействата им не знаят, че участват. Всяка събота биват докарвани до лайфа маскирани, дори шофьорите няма да знаят кого возят. Всеки участник пристига отделно и се гримира в отделно помещение и под строга охрана. Ако иска да каже нещо, пише на лист това, от което има нужда“, разкриха още водещите.

 

И добавиха:

 

„За нас предизвикателството е голямо. В шоуто има детективски панел, а не жури. Съставен е от Гала, Герасим Георгиев-Геро, Ники Кънчев и Мария Илиева, които ще трябва да разпознаят кой се крие зад маските. Всеки от участниците сам избира песента, която да изпее. И не е най-важното нещо да се постави оценка на гласовите му възможности, а да се познае кой е той. Детективите имат право да му зададат само един въпрос, без да използват имена. Зрителите гласуват и от техния вот зависи кой участник в края на шоуто ще свали маската си.“

 

Между маскираните участници ще има двубои, а зрителят ще решава кой да отпадне в отделните двубои. На всеки лайф четиримата спечелили продължават, а четиримата отпаднали се състезават до свалянето на маската на един от тях в края на предаването.

 

Целият сезон е с продължение три месеца. Предаването се прави от същия екип, който прави „Като две капки вода“, а специално за предаването Кремена Халваджиян и нейният екип са създали невероятни костюми.

 

Не пропускайте премиерата на мистериозното музикално шоу днес, 14 септември от 20.00 ч. по NOVA!

 

Източник: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции