<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23756" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фенове на Лев...

ИзСпортен свят: Трагичните ни футболни национали, още по-трагичното БФС и новият лаф на Пената

13 Октомври 2016
0 13809

Тази седмица ИзСпортен можеше да бъде добър като Гришо в Пекин. Можеше да накара китайците почти да проговорят български в рубриката ни Плакати. Можеше да бъдем горди, но… добре дошли на квалификациите за Световното по футбол в Русия.

 

ИЗСПОРТЕН СВЯТ: ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ СРЕЩУ МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ, ЛУДОГОРЕЦ СРЕЩУ ПСЖ И ГАФОВЕ ПО БНТ

 

На 7 октомври България гостува на Франция. Всичко започна добре. И след това като ни почнаха…

 

Е, нищо, де, все пак Франция е вицешампион на Европа. Надеждите обаче бяха попарени и в мача с Швеция три дни по-късно.

 

Дано българите да осъзнаваме, че тези футболисти са подложени на свирепи критики и напрежение. А те, футболистите, са само лицето на този национален отбор.

 

БФС е хубаво да спре да се крие зад играчите, защото освен играчите, знаем и БФС кои са! Ние питаме: на играчите ли е вината за разбитите школи? Футболистите ли са виновни и за липсващите стадиони, за черното тото, за съмнителните трансфери с големи комисионни? Техен грях ли е, че толкова си могат, защото са изградени като играчи в една катастрофирала система?

 

В крайна сметка не трябва ли ръководството да ръководи? Не трябва ли БФС да бъде независимата власт във футбола, която да търси таланти и да създава от тях топ състезатели!?

 

Ако слушаме Лечков, БФС са си супер, просто правителството и медиите по цял ден седят и се чудят как да прецакат българския футбол. Щом ръководството на БФС мисли, че е нормално да сме аутсайдери, напълно логично е после да гледаме катастрофалните мачове като последните два.

 

Албания и Македония ни задминаха, но важното е на шефа на БФС да му е леко на сърцето!

 

ИЗСПОРТЕН СВЯТ: ЛЮБОВ, РОМАНТИКА И… ОЩЕ НЕЩО

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции