<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37533" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Има ли недекларирана къща в имота на Борисов в Банкя? (снимки)

21 Май 2019
0 3478

Къща с разгъната застроена площ от 138 кв.м. е "поникнала" в имот, собственост на Бойко Борисов в Банкя, твърди във Фейсбук главният редактор на сайта за разследваща журналистика "БиволЪ" Атанас Чобанов.

 

 

""

 

 

Според сателитни снимки в Google Earth и данни от Агенцията по геодезия, картография и кадастър, между 2007-2008 и 2010 година, в имот, собственост на Бойко Методиев Борисов в Банкя, се е появила къща, която също е собственост на  Борисов, пише Чобанов.

 

 

""

 

Според Чобанов, в декларациите на министър-председателя пред Сметната палата подобно нещо не фигурира. "Не е никнало нищо – нито по времето на лидера на ГЕРБ като кмет, нито по времето му като премиер", споделя журналистът.

 

 

От своя страна премиерът Борисов коментира, че къщата всъщност е на Емо Кюлев. „В Банкя показват една къща, която мисля, че е на Емо Кюлев, и пишат, че е моя. В Барселона показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че е моя. Тя си има нотариален акт, има си всичко. Това го правят години наред. Аз нищо не мога да направя“, кaза Борисов.

 

 

„Ние сме много сложна рода. С единия братовчед не съм се виждал 40 г., с другите в съседните къщи не си бяхме говорили от 30 г. Сега само си махаме. Даже двама съм ги бил и затова не си говорим”, заяви още премиерът.

 

 

Източник: Fakti.bg и Offnews.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции