<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46658" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Индиец призна на живо в ефир, че е убил приятелката си (видео)

16 Януари 2020
0 2012

Шофьор на такси от Индия беше арестуван на живо по телевизията, след като призна в интервю, че е убил приятелката си. Мериндър Синг съобщил пред индийския канал News18, че е удушил и прерязал гърлото на 27-годишната си приятелка Сарабжит Каур в новогодишната нощ, защото смятал, че тя му изневерява, съобщава ВВС.

 

 

Индиец призна на живо в ефир, че е убил приятелката си (видео)

 

 

Синг признал още, че близките на жертвата не били съгласни, двамата да се оженят. „Разговорите да сключим брак между моето семейство и семейството на Сарабжит продължаваха шест месеца, но нейните близки смятат, че аз не съм от тяхната каста и нямам достойна работа”, казва индиецът в телевизионното интервю.

 

АЛЕК БОЛДУИН СИ СВАЛИ ПАНТАЛОНИТЕ НА ЖИВО В ЕФИР (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Индиец призна на живо в ефир, че е убил приятелката си (видео)

 

 

След като направил самопризнание в ефир, индиецът бил арестуван на живо в студиото, след като от екипа на телевизията се обадили в полицията. Мъжът сам отишъл в медията и казал, че ще направи такова признание. Моменти от сензационното интервю можете да видите във видеото тук: 

 

 

 

 

 

 

От телевизията се съгласили да го излъчат, което повдигна сериозни въпроси относно медийната етика в Индия. “Той искаше публичност и съчувствие, а се надявахме, че ще му помогнем да намери адвокат, който да се заеме с неговия случай”, обясниха от телевизията. Интервюто е излъчено с надписи “Извънредно” и “Ексклузивно” и определено успява да предизвика сензация. 

 

 

ПЛЕСНАХА РЕПОРТЕРКА ПО ДУПЕТО НА ЖИВО В ЕФИР (ВИДЕО)

 

 

Индиец призна на живо в ефир, че е убил приятелката си (видео)

 

 

От полицията съобщиха, че Синг е заподозрян за убийството и на предишната си приятелка. Разследването продължава.

 

 

Източник: ВВС

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции