<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=54785" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Искат уволнение на актьор, защото споделил гола снимка на приятелката си

02 Февруари 2020
0 1155

Протестиращи поискаха оставката на актьор от Бродуей, защото споделил гола снимка на приятелката си без нейно съгласие, съобщава DailyMail. Самата тя твърди, че не се чувства жертва и приятелят й е нарочен без причина. Това обаче не прави впечатление на протестиращите. Нещо повече – заради позицията си 25-годишната Алекса Максуел започнала да получава негативни съобщения, защото защитила приятеля си.

 

Ние сме нещо повече от женски тела, казват моделите на Sports Illustrated (видео)

 

Организаторите на протеста настояват за уволнението на 38-годишния балетист и актьор Амар Рамасар. Сред тях е Александра Ватербъри, която веднъж вече е подавала оплакване срещу Рамасар за същата проява – споделяне на нейни голи снимки. Тогава той получава кадъра от колега актьор и отговаря със снимка на своятя прителка – Максуел. През 2018 г. той бе уволнен, но след това върнат на работа. Междувременно Ватербъри завежда дело срещу актьора, споделил нейни снимки с Рамасар.

 

Искат уволнение на актьор, защото споделил гола снимка на приятелката си

 

Сега ситуацията е сходна, но този път приятелката му е на негова страна, което предизвиква още по-сериозно възмущение. “Аз не съм жертва”, заяви Максуел в специално изявление.

 

Лоша феминистка ли съм?

 

Тя твърди, че нейната споделена снимка е правена преди пет години. Освен това е пратена от Рамасар на негов близък приятел в индивидуален разговор. Максуел казва, че изпращането на кадъра вероятно не е било най-разумната постъпка, но това не я превръща в жертва. Тя допълва, че в социалните мрежи приятелят й несправедливо е наричан “сексуален хищник” и “педофил”. 

 

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции