<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37844" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

И арестуваният кмет Ральо Ралев имал жилище със собствен асансьор

01 Юни 2019
0 2491

Жилищата със собствен асансьор явно са мода сред хората на висши постове в страната. Оказа се, че Ральо Ралев, арестуваният за подкуп кмет на пловдивския район "Северен", живее в луксозна сграда в апартамент с голяма квадратура, пише Сега.

 

 

Освен това само той можел да се качва със специален чип до 7-я етаж, където е апартаментът.

 

Според данъчната декларация, подадена през 2018 г. пред комисията за противодействие на корупцията, Ралев разчита само на заплата. В документа не са открити никакви несъответствия от проверяващия орган. В него е посочено, че Ралев има кредит от 58 000 лв за изплащането на имот – апартамент от 73 квадрата и влог от 18 000 лв. Притежава и два автомобила – "Ягуар", закупен през 2015 г. и "Фолксваген" от 2003 г.

 

Колите пък е купил със собствени средства.

 

Според източници на БНТ, арестуваният кмет се води по адресна регистрация в един от блоковете на улица "Борба", но обитава жилище в нова кооперация на бул. "Шести септември".

 

От фирмата, търгуваща с апартаментите в сградата, където живее Ралев, коментират, че всички жилища там са продадени, но имот на името на Ральо Ралев не са продавали. Отказват да кажат каква е цената на жилищата и каква е големината им на последния етаж.

 

 

Източник: Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции