<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=35072" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

И тефтерчето на Иванчева ще мине през експертиза

18 Февруари 2019
0 1172

Състав на Специализирания наказателен съд даде срок до 15 март на вещите лица по делото "Иванчева" да изготвят графологичен анализ на тефтерчето й.

 

Това стана ясно по време на днешното съдебно заседание срещу отстранения бивш кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и бившия районен кмет Петко Дюлгеров. Тефтерчето ще се изследва, тъй като разследващите твърдят, че в него Иванчева е записвала сметки, свързани с подкупа, поискан от строителния предприемач Александър Ваклин.

 

Делото продължи с разглеждане и сравняване на банкнотите и разпит на двама свидетели. Те трябва да дадат информация относно изслушаното СРС за офертата от 15 000 лв.

 

Делото срещу нас върви към своя край. Това заяви бившият зам.-кмет на столичния район "Младост" Биляна Петрова преди началото на днешното съдебно заседание.

 

За нас столичният район "Младост" си остава кауза и няма да оставим борбите, които започнахме. Просто животът ни е поставен на карта и в момента приоритет ни е делото.

 

"Ние не бавим делото, а искаме да свърши по-бързо", каза още бившият кмет на "Младост".

 

Тя обеща, че след като се разреши случаят, лично с Десислава Иванчева ще задават въпроси и ще изнасят казусите един по един в социалната мрежа Фейсбук, за да може да станат ясни на хората. Те искат да направят граждански контрол, за да видят дали с отстраняването им някой е направил нещо за "Младост".

 

Източник: News.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции