<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30725" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Какво си позволява един служител на МВР – кафе машина пред блока и паркиране на детска площадка

22 Юни 2018
0 18292

Някои служители на МВР явно се чувстват над закона. Антон Цветков от „Сухата река“ се хвали пред съседи и познати, че е близък роднина на главния секретар на МВР и никой нищо не може да му направи.

 

 

Въпросният служител работи в Жандармерията към СДВР. Срещу него са подавани множество сигнали за обиди, но те удрят на камък, тъй като е полицай, пише novini.bg.

 

""

 

Последният случай е отпреди месец, когато Цветков инсталира кафе-автомат пред входа си, за да извършва търговска дейност и да печели допълнително, въпреки че по закон няма право по ЗМВР. И всичко това без нужното разрешително от общината и етажната собственост. За това има подаден сигнал, а в отговор той е заплашил съседите си.

 

""

 

Същият си позволява да прави психологически оценки на съседите си, както и да пуска сигнали до общината, защото не е съгласен с това, че инвалид има паркомясто пред входа си. Много често същият служител използва служебният си автомобил за лични нужди. Освен това паркира на детската площадка пред блока. Полицаят дори е поставил видеонаблюдение пред входа, за да следи кой минава по улицата, което е в противоречие със Закона за личните данни. От Комисията правят разследване по случая.

 

Най-фрапиращото от всичко е, че въпросният служител твърди, че главният секретар на МВР бил първи братовчед на баща му и затова никой не може да му направи нищо.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции