<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=34233" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Каракачанов във Войводиново: Циганите станаха изключително нагли

08 Януари 2019
0 4544

Истината е, че трябва да се направи една цялостна програма за решаване на циганския въпрос. Хората не са длъжни да търпят част от населението, което има само права и не иска да разбере, че има и задължения и трябва да спазва закона.  Това заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов по повод нападението над военнослужещ в село Войводиново, предаде БГНЕС.

 

 

 
Циганите в България станаха изключително нагли и търпимостта на българското общество се изчерпа, коментира той.
 
Преди няколко дни беше пребит полицай, а сега военен и това не може да продължава повече, добави Каракачанов. Според него, мерките трябва да са буквално обвързване на социалните помощи с образованието и труда.
 

 

Министърът на отбраната каза още, че България трябва да спре да се съобразява с всякакви чиновници от Брюксел и правозащитници.
 
Каракачанов обяви, че предстои операция на военнослужещия от 68-ма бригада Специални сили, който пострада при побоя във Войводиново и добави, че го е посетил в болница „Св. Пантелеймон“.
 

 

Операция ще му бъде направена утре. Той е със спукана скула и много кръвонасядания покрай очите. „Нападателите са го удряли предимно в главата“, обясни Каракачанов и добави, че състоянието му е добро, има средна телесна повреда и може би ще бъде изписан след няколко дни.

 

 
„Министерството на отбраната ще поеме всички разходи по лечението“, обяви военният министър, цитиран от „Фокус“.
 
Красимир Каракачанов е и командирът на 68-ма бригада Специални сили бригаден генерал Явор Матеев.

 

Източник: Дарик

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции