<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74448" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "По-сериозно ...

Каракачанов: Не сме обсъждали оставка, нито смени на министри (видео)

28 Септември 2020
0 543

“Аз мисля, че отдавна не се коментира подобен вариант и не е на дневен ред”, каза министърът на отбраната по повод запитване за обсъждане на евентуални оставки в кабинета.

На въпрос дали се обсъжда промяна на състава на кабинета, Красимир Каракачанов отговори: “Не, в последните седмици не сме обсъждали подобно нещо”. Това стана след официалното откриване на новата учебна година във Висшето военновъздушно училище “Георги Бенковски” в Долна Митрополия.

Каракачанов: Не сме обсъждали оставка, нито смени на министри (видео)

Министър Каракачанов коментира и новоучредената партия на Цветан Цветанов “Републиканци за България”.

Цветанов учреди новата партия: “Не може да се управлява от джипка през прозореца” (видео)

“Може би създава някакви емоции в партията ГЕРБ и основателно. Когато някой, който е бил фактор, незаобиколим в тая партия, и в един момент реши да прави нова партия, а и на всичкото отгоре да почне да критикува, включително периоди и неща, в които е участвал, няма как да не ги дразни, но в политически план, какво ще промени, едва ли нещо значително”, каза още Каракачанов

Каракачанов: Не сме обсъждали оставка, нито смени на министри (видео)

“Армията е може би единствената институция в България, която в историята никога не е изневерявала на своята държава и на своя народ”, добави той. Военният министър припомни, че това е първи випуск във възстановеното ВВВУ, “след като една несправедливост отпреди 17 години бе поправена”.

Каракачанов видя във въпросите на евродепутати към властта средство за натиск срещу България

В първите два випуска на възроденото ВВВУ са приети 41 курсанти – почти двойно в сравнение с миналата учебна година, сред тях са шест девойки. Те ще се обучават по седем специализации.

Първокурсниците идват от 12 града – най-много са от Плевен – 12, следвани от Пловдив – 9, София, Ямбол. От Хасково и Враца има по едно момиче.

Каракачанов за “тарифите” на протестиращите: 500 лв. за тартор на група, 30 лв. за статист (видео)

Студенти “бакалавър” – редовна и задочна форма, ще се обучават в четири специалности, а в задочна форма студенти “магистър” – също по четири специалности.

Видео: БНТ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции