<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37764" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Те мърсят ...

Кит Харингтън от "Игра на тронове" обяви, че ще се лекува от стрес и алкохол (видео)

29 Май 2019
0 5053

Кит Харингтън е обявил, че излиза във "възстановителна почивка", за да се справи със "стреса и употребата на алкохол" след края на "Игра на тронове", съобщи The Independent.

 

 

""

 

 

Актьорът, изпълнил ролята на Джон Сноу в сериала на HBO, е започнал терапия няколко седмици преди финала на шоуто, според някои източници. Те съобщават, че британската звезда е в Кънектикът, САЩ, на психологически тренинг и когнитивна поведенческа терапия, които да му помогнат да се справи с негативните емоции.

 

ВИЖТЕ КАК РЕАГИРА КИТ ХАРИНГТЪН, КОГАТО РАЗБРА, ЧЕ ДЖОН УБИВА ДЕНЕРИС (ВИДЕО)

 

Представител на актьора потвърди новината, като заяви: "Кит реши да оползотвори почивката си, като прекара повече време в здравословно възстановяване, за да поработи върху някои лични проблеми."

 

Актьорът играе Джон Сноу във фентъзи сериала от 2011 г. до самия му край през този месец.

 

Наскоро в интервю за Ексуайър, 35-годишния Харигтън каза: "В последния ден от снимките на сериала се чувствах добре. Тогава отидох да направя последните си сцени и постепенно започнах да се хипервентилирам. И когато накрая извикаха: "Край!", аз просто припаднах!  Изпитах едновременно пристъп на облекчение и мъка, че никога повече няма да правя това."

 

Харингтън също така разкри наскоро, че е потърсил терапия, след като се е почувствал "незащитен", след известната сцена със "смъртта" на неговия герой в края на пети сезон. Той добави, че до такава степен се е вживял в сцената, че е започнал да се чувства "уязвим", когато е сред хора.

 

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции