<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89496" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 55 часа работа...

Компания се оплака от служител, който прекарвал „един ден в седмицата“ в тоалетната

19 Май 2021
0 1126

Работодател от Австралия се обърна към социалната мрежа Reddit, за да се оплаче на останалите потребители и да поиска съвет от тях във връзка с това, че негов подчинен прекарва „един ден в седмицата“ в тоалетната, пише LadBible.

Той споделя: „Имаме служител, който е много добър, но веднага, щом се захване за работа, отива до тоалетната и прекарва там около 20 минути. Докато се върне на бюрото и започне да работи отново, минава много време. Той прави това нещо 2-3 пъти дневно, все за около 20 минути“.

“Всяка седмица той работи в продължение на 4 дни, а в тоалетната – по 1. Наистина ние му плащаме допълнителен ден, за да седи в тоалетната и да си гледа телефона”, разказва още работодателят.

Той казва, че не иска да уволнява човека, защото бил добър и нямало проблеми с качеството на работата му.

Компания се оплака от служител, който прекарвал „един ден в седмицата“ в тоалетната

Много хора предположиха, че въпросният служител може да има медицинско състояние, което означава, че трябва да използва тоалетната по-често от другите. Повечето потребители се застъпиха за факта, че в крайна сметка работата се върши добре и тя не страда от необичайния навик на подчинения. Други пък предложиха на работодателя да дава повече работа на служителя си и крайни срокове, така че той да няма време за губене.

Доста от коментиращите посочиха също така, че шефовете често се оплакват и фокусират върху дребни неща. Те споделиха, че е изключително неприятна мисъл някой да брои посещенията ти в тоалетната, докато си на работа.

Източник: LadBible

Снимка: Unsplash

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции